Oudervereniging

De oudervereniging vertegenwoordigt alle ouders van onze kinderen. De oudervereniging kan ook gevraagd en ongevraagd advies geven aan het schoolteam over bepaalde onderwerpen.
De oudervereniging houdt zich vooral bezig met activiteiten ten behoeve van school. U kunt hierbij zo al denken aan: Sint en Kerst, een voorjaarsmarkt, oud papier inzamelen, school in een thema aankleden en meedenken en praten over school aangelegenheden. Zo nu en dan doen we een oproep aan ouders om mee te helpen.

Zoals u leest proberen we als oudervereniging, met de hulp van alle ouders, de kinderen een fijne schooltijd te bezorgen. Door diverse activiteiten te organiseren wordt de schooltijd alleen maar interessanter en leuker voor het kind, waardoor het met plezier naar school gaat. Op deze wijze betrekken we ouders en dorpsgenoten op een ongedwongen wijze bij de school.

Voor de ouder die graag mee wil denken en helpen is er natuurlijk altijd plaats in de oudervereniging. Ieder jaar in november kan er een wisseling van ouders in de oudervereniging plaatsvinden.

Groet: Lisanne, Babita, Annelie, Ymie, Taetske, Tamara, Sandra.